För att bekräfta den kompetens du som yrkesperson får genom att gå våra utbildningar arbetar vi på HMC Sverige med tre olika nivåer av certifiering. Vad som krävs för att bli certifierad på respektive nivå hittar du här nedan. Du kan också bli certifierad av oss som besiktningsman.

Efter genomgångna kurser erhåller du ett diplom som styrker att du certifierats av oss.

Handledare och utbildare inom förflyttningskunskap

Dessa utbildningar är särskilt framtagna för arbetsterapeuter, fysioterapeuter, hjälpmedelskonsultenter och rehabassistenter. Certifiering sker på tre olika nivåer, som bygger på varandra. Du kan välja att anmäla dig till en nivå i taget, eller till alla tre steg samtidigt. Att välja våra Diplomutbildningar ger dig ett rabatterat pris, jämfört med att välja fristående kurser.

Handledare i grundläggande förflyttningskunskap

Bli HMC-certifierad handledare i grundläggande förflyttningskunskap.

Visa mer

Utbildare i grundläggande förflyttningskunskap

Utbildare i avancerad förflyttningskunskap

Bli HMC-certifierad utbildare i avancerad förflyttningskunskap.

Visa mer

“De bästa kurserna jag har gått. Genom HMC Sveriges metod har alla vi på arbetsplatsen fått ett gemensamt språk, från rehab till undersköterska - vi samarbetar kring patienterna, såsom det ska vara. ”

HMC-certifierad undersköterska

HMC-certifierad undersköterska

Dessa utbildningar är särskilt framtagna för undersköterskor, vårdbiträde, vårdlärare och personliga assistenter. Certifiering sker på tre olika nivåer, som bygger på varandra. Du kan välja att anmäla dig till en nivå i taget, eller till alla tre steg samtidigt.

Besiktning och funktion

Denna utbildning är särskilt framtagen för dig som besiktigar personlyftar och vårdsängar. Kursen ingår i våra Diplomutbildningar och ger dig en värdefull certifiering.

Besiktningsman