Ny kurs i Stockholm: Den pedagogiska vägen

Nu kan du gå Den Pedagogiska vägen i Stockholm!

Ola KjelbyeSom arbetsterapeut, sjukgymnast eller fysioterapeut förväntas du kunna förmedla din kunskap på ett begripligt sätt till patienter/användare och kollegor. Inte sällan förväntas du också utbilda omvårdnadspersonal inom ditt specialkunskapsområde. Men hur lär man egentligen ut någonting på bästa sätt? Hur kan du vara säker på att du kommunicerar på ett så bra och effektivt sätt som du önskar?

Carina Jerlov hjälper dig att skapa din egen pedagogiska verktygslåda för att kunna förmedla din kunskap på ett så lyckat och effektivt sätt som möjligt. Teori blandas med praktiska övningar, det pedagogiska uttrycket ”learning by doing” går som en röd tråd genom kursen.

Den pedagogiska vägen ingår även i vårt certifieringsprogram.

Läs mer om kursen, och kursdatum för både Göteborg och Stockholm, här.